Lanseringträff på Holmön

Som en del av Umeå kommuns arbete med landsbygdsutveckling pågår ett digitaliseringsprojekt under 2024 där Holmön är en pilot. I projektet testas en lokal digital plattform där både du som bor på Holmön och besökare kan handla och boka lokalt. Förhoppningen är att plattformen ska gynna öns företagare och göra det lättare för besökare att planera sina besök på ön.
Nu ska plattformen testas på riktigt! Därför bjuder vi in till en lanseringsträff på Prästgården den 13 juni där vi tillsammans med några av öns företagare berättar om plattformen och visar hur den fungerar.
Välkommen att spana in den nya plattformen, fika och ha en trevlig stund tillsammans. Passa också på att ställ frågor, stora som små, till kommunens landsbygdsstrateger.
När? Torsdag 13 juni kl. 18.30-20.00 För vem? Alla som bor och verkar på Holmön