Flyttad städdag

Tyvärr måste vi ställa in den planerade städdagen vid Lanthandeln lör 24 oktober, eftersom alla i styrelsen har förhinder. I stället hoppas vi att det kan funka med lördagen 7 november kl 12.00. Vi gjorde mycket för ett par veckor sen, men det finns mer att ta itu med.

Sen måste vi påminna om att affären är beroende av vårt ideella arbete för att kunna gå ihop. I det ideella ingår att utföra veckostädning i affären och på sistone har det inte funkat så bra. Det ligger en lista på affären där man kan anmäla sig. Det går också att skriva upp sig på en lista som ligger i vår Facebook-grupp. Där finns också en kort instruktion om vad som förväntas.

Bifogar utdrag ur stadgarna för HAEF:
§4 Medlemmarnas insatser Varje medlem ska delta i föreningen med minst en insats. Varje insats är 1000 kr. Medlem kan delta med obegränsat antal insatser. Insatserna betalas inom en månad efter inträdet. Insatser återbetalas tidigast två år efter inträdet och endast i de fall som sägs i lagen om ekonomiska föreningar. Medlem ska också delta i föreningens verksamhet genom praktiskt, ideellt arbete i den omfattning som styrelsen bedömer att verksamheten har behov av samt utifrån den enskilda medlemmens tid och förmåga.   

Välkomna lör 7 november kl 12 och/eller vilken helg som helst för veckostädning!

Styrelsen genom Karin Forsberg