Nu är det dags för vinterparkering

Ska du använda din bil i vinter och stå på parkeringen mitt emot affären?

Anmäl isåfall med e-post till Jorik (otterbjork@gmail.com) eller på listan på affären. Vi behöver namn och registreringsnummer. Avgiften är 300 kronor vilket är samma som tidigare. Betalning sker via Swish eller Bankgiroinbetalning till HUF, eller i kassan på affären.

OBS! Parkeringen ska endast nyttjas av bilar som ska användas under vintern. Om du inte ska använda bilen under vintern, vänligen kör bilen till din gård. Har du ställt en skrotbil på parkeringen behöver den fraktas i land, kontakta oss så kan vi hjälpa till att förmedla kontakter. Vi kan hjälpa till att köra hem bilar gratis, kontakta Jorik för skjuts- eller körhjälp. 

HUF tar ut en avgift för att täcka kostnaderna för snöröjning. Det är mycket viktigt att bilar som inte används inte står på parkeringen för att underlätta snöröjningen. 


Frågor? Kontakta Jorik på 070-5560142 eller
otterbjork@gmail.com