Info från Holmöns Lanthandel

AFFÄREN BYTER KASSASYSTEM

HÖR UPP, ALLA MED KUNDKONTON!
Vi ska äntligen byta upp oss till ett modernare kassasystem som både ska funka bättre än vårt nuvarande samt bana väg för att ni ska kunna handla obemannat på affären. Om allt går i lås sker detta under juni. Det nya kassasystemet ska ha en liknande funktion med kundkonton, men det kommer kanske ta ett tag innan vi är igång med det, så under en period får alla betala med kort eller kontant. Vi kan tyvärr inte flytta över alla gamla kundkonton till det nya systemet, utan vi måste avsluta alla konton så snart som möjligt. Följ nedan:

HAR DU PENGAR PÅ KONTOT?
Kom helst in och handla upp det du har så att du hamnar på noll. Om du inte har möjlighet så löser vi det på annat sätt, men enklast för oss är om du kan tömma det själv. Man får förstås också skänka till affären det man har kvar på kontot, kontakta oss i så fall.

HAR DU EN SKULD PÅ KONTOT?
Kom in och betala av den så snart som möjligt.

HAR DU NOLL PÅ KONTOT?
Alla nollade konton avslutas löpande av oss, du behöver inte göra något.

HAR DU ETT FAKTURAKONTO?
Då går det bra att använda det fram tills kassabytet, så fakturerar vi slutsumman då.

Inga mer insättningar får alltså göras, annat än för att nolla sin skuld.

Tack på förhand för ert samarbete i detta, och hjälp oss gärna sprida ordet!