Holmöns Lanthandel söker sommarjobbare

Kom och jobba på Holmöns Lanthandel i sommar!

Nu söker vi sommarjobbare till norra kvarkens bästa lanthandel, navet i havet, vår åretruntöppna medlemsägda dagligvarubutik, som också fungerar som ombud för Apoteket och Systembolaget. Vi sköter även lantbrevbäringen på ön. Arbetsuppgifterna är omväxlande och tempot varierar över säsongen. Förutom vanliga arbetsuppgifter som att plocka varor
och stå i kassan kommer du bland annat också att dela ut post samt förbereda enklare smörgåsar.

Behovet av sommarpersonal är mellan maj och augusti. Om du enbart kan arbeta hos oss delar av perioden skriv detta i din ansökan. Meddela även hur stor tjänstgöringsgrad du är intresserad av. För att kunna sköta jobbet på ett bra sätt bör du bo på ön under perioden du arbetar här. Vi kan hjälpa till att hitta ett passande boende.

Eftersom vi är ombud för Systembolaget behöver du vara över 20 år. Det är även meriterande om du har B-körkort och tidigare erfarenhet inom dagligvaruhandeln.

Skriv några rader om dig själv, dina tidigare erfarenheter och varför du vill jobba på Holmöns
Lanthandel. Skicka din ansökan till info@holmonslanthandel.se. Det går också bra att
skriva dit om du har några frågor om tjänsten.