Holmötorget

Önskemål har framförts om en sida för annonser om köpa, sälja, skänka, hyra e dy, liknande de som fanns på gamla Holmöportalen. Det gäller i första hand varor och tjänster här på Holmön.

Det finns nu en sådan sida under menyfliken Service. Gå till Holmötorget.

Holmötorget

Här finns möjlighet att annonsera om att hyra, köpa, sälja, skänka någonting e dy. Det gäller i första hand varor och tjänster här på Holmön i första hand. Skicka din annons till info@damina.se. Om annonseringen blir omfattande kommer denna sida att delas upp i kategorier för att underlätta att hitta lämplig annons. Glöm inte meddela om annonsen blir inaktuell.

Transportbur för hund säljes

Läs mer:
Införd 2021-11-16

Hus/gård köpes på Holmön
Vi är en familj som söker efter hus att köpa på Holmön. För tillfället hyr vi ett ställe för ett år framöver, men skulle gärna ha något permanent på Holmön. Vi har tre barn på 2,7 & snart 10 år, och vårt mål är att kunna spendera så mycket tid som möjligt på ön året runt. Det mesta av intresse så länge det finns plats för en familj.
Måns, Ida, Sickan, Eira & Assar
mans_nasman@hotmail.com
073-800 34 16
Införd 2021-06-24