2020-01-07 Info om byalunch och politikerbesök

Gott nytt 2020! Vi ser mycket fram emot ett nytt år med nya byaluncher. Januarilunchen har vi dock valt att stryka ur kalendern, eftersom det tänkta innehållet plötsligt kändes lite omsprunget efter förra omgången. Så kan det gå med många kloka i samma rum! Istället blir det en särskild temadag framöver. Men redan nu på onsdag 8 januari finns chans att träffas och luncha på Prästgården. Riksdagsledamot Helena Lindahl (C) och kommunpolitiker Eric Bergner (C) gör arbetsplatsbesök på ön, där projektkontoret på Prästgården blir lunchstopp. Slut upp och passa på att träffa två av våra politiska representanter! På menyn: kroppkakor. Bara en sån sak. Prästgården onsdag 8 januari kl 13.00. OBS ny tid pga inställda förmiddagsturer. Föranmäl gärna i vanlig ordning till Holmöns Lanthandel, så vi vet på ett ungefär. Vi ses där!