INFORMATION FRÅN KOM-GRUPPEN – HELIKOPTER MÅNDAG FÖRMIDDAG

KOM-gruppen har nu bokat Cassel Aero som kommer upp till Holmön imorgon bitti. Första flygning från Holmön beräknas bli 08.00.

Vi har kommit överens om att betala Cassel per timme, vilket vi hoppas möjliggör att vi har råd att flyga alla som behöver åka. Som vi tidigare meddelat har vi begränsade medel och pengarna är avsedda för undantagsfall när det finns ett stort behov att folk ska ta sig till fastlandet.

Vi uppmanar därför alla som måste åka att packa så lätt som möjligt för att lastning och lossning ska gå så fort som möjligt.

TIDER OCH FÖRTUR

Första flygning sker 08.00 från Holmön. Cassel flyger så länge bränsle finns och kommer behöva en kort paus för tankning. Ni som inte har bråttom till jobb/skola imorgon måndag uppmanas börja köa från 09.30.

Observera att vi inte har någon möjlighet att ordna med någon bokning. Vanlig köbildning gäller. Var på plats i god tid om du har en tid att passa!

FORTSATT TRAFIK

KOM-gruppen har bara råd att sätta in helikopter måndag förmiddag. Det sker alltså ingen helikoptertrafik på eftermiddagen eller senare under veckan. Om inte färjan kommer igång under veckan sätts ”ordinarie” helikopter in tidigast fredag.

FRÅGOR?

Kontakta Jorik på 070-5560142.