En helg i rhizosfären

Vårvinter och påskhelg på Holmön – ett alldeles utmärkt tillfälle att börja planera odlingssäsongen 2023. Jordbruksgruppen bjuder nu in till uppstartsfest med naturskildraren Martin Emtenäs och musikern Stefan Sundström som kommer medverka under parollen ”En helg i Rhizosfären – biologisk mångfald i jorden, magen och huvet”.

Påskafton lördag 8 april – Konsert på Prästgården med Stefan Sundström och Martin Emtenäs.
Opluggad konsert i salen på Prästgården. Fritt inträde. Insläpp klockan 19.00.

Påskdagen söndag 9 april – Byalunch på Prästgården med föredrag och planering av odlingssäsongen 2023. Byalunch klockan 12.30, soppa till självkostnadspris med efterföljande föredrag av Stefan Sundström och Martin Emtenäs. 

Läs mer

En tanke kring ”En helg i rhizosfären

Kommentarer är stängda.