Sparktävlingen

Årets sparktävling lockade ca 30-talet deltagare och en del åskådare också. Sparkföret var perfekt och vädret var OK med mulen himmel och några minusgrader och svag vind. I år återgick man till den ursprungliga banan med start vid Prästgården och följde Ö4:an norrut mot Byviken för att svänga av på Kyrkvägen och fram till Lundströmsbacken. Där fanns vätskekontrollen med blåbärssoppa. Banan fortsatte sen uppför den fruktade Lundströmsbacken och följde Kyrkvägen söderut till Ö4:an och sen tillbaka till Prästgården där målgången var.

Årers vinnare, som avverkade banan på dryga 15 min, blev Mimmi Berglund med mamma Carina som tvåa. Maja Brakander kom trea. Efter genomfört lopp vankades fika med hembakta semlor, lotterier, prisutdelning med medalj till alla deltagare och auktion på Söttnebulla.

Arrangör för sparktävlingen är Holmöns Rödakorsgrupp. Allt överskott i år skänks som hjälp till Ukraina. Holmöportalen avslutar med ett stort tack till Holmöns rödakorsgrupp.

Start av sparktävlingen
Vätskekontroll vid Lundsträmsbacken
Fika med semlor på Prästgården
Årets medalj

En tanke kring ”Sparktävlingen

Kommentarer är stängda.